Kako se registrovati na sajtu poljolink


31.May.2016. Facebook Twitter LinkedIn Google+ UputstvaDa bi ste predstavili svoju firmu ili poljoprivredno gazdinstvo na sajtu poljolink.com potrebno je za početak da obavite registraciju naloga.Postupkom registracije dobijate mogućnost da se predstavite i da nakon toga prema potrebi uređujete unose koje ste kreirali.

Korišćenje ovog direktorijuma za promociju firmi se ne naplaćuje (a neće  ta opcija ni nakdnadno biti uvedena). Pored promocije na isti način se nudi mogućnost onima koji su zainteresovani da mogu da ostvare kontakt preko ovog sajta.

Korak 1

Postupak registracije je jednostavan i brz, da bi se otvorila forma koju treba popuniti podacima potrebno je kliknuti na link koji se pojavljuje u gornjem desnom ćošku Registracija. Sam postupak možete početi i klikom na sledeći link ovde u tekstu – Početak registracije na poljolink.com

besplatna promocija za firmu


Korak 2

Da bi se obavila registracija potrebno je popuniti polja koja se nalaze na strani koja se pojavila. U prvo polje se upisuje korisničko ime koje će se koristiti prilikom prijavljivanja na sajt, drugo polje je namenjeno za email adresu (obratite pažnju da upišete ispravnu adresu jer će vam na nju biti poslat link za potvrdu registracije).

Treće polje je namenjeno da upišete lozinku koju ćete koristiti prilikom prijavljivanja na sajt, doj je u četvrtom polju potrebno ponovo upisati tu istu lozinku. Ispod toga se nalazi polje u kom treba da se upiše tačan rezultat matematičkog zadatka koji je prikazan, jer je to način da se suzbiju spameri

Kad su sva polja popunjena sa ispravnim podacima može da se klikne na dugme “Registracija” i biće vam poslat link u poruci na email adresu koju ste naveli.

registracija02


Korak 3

Nakon završetka ovog postupka, potrebno je posetiti email nalog čiju ste adresu upisali tokom popunjavanja podataka. Sa sajta poljolink.com je na tu adresu poslata poruka u kojoj se nalaze dva linka. Na prvi koji se nalazi u poruci je neophodno kliknuti da bi se proces registracije završio do kraja.

Na slici ispod sam obeležio gde se nalazi taj link u samom tekstu poruke, da ne bi dolazilo do neke kasnije zabune.

link-za-registraciju


 

Nakon završetka registovanja naloga možete se prijaviti na sajt i popuniti podatke o firmi ili poljoprivrednom gazdinstvu, kao i ostaviti slike koje će preciznije predstaviti vašu delatnost. Na slici ispod se nalazi prikaz kako izgleda osnovna strana odakle korisnik kreće sa popunjavanjem podataka.

korisnicki panel poljolink

Ovo je samo jedno kratko uputstvo koje treba da pomogne oko samog procesa registracije na ovom sajtu, a za neko naprednije korišćenje u planu je da se naprave dodatni tekstovi koji će sve detaljnije objasniti.

Ukoliko imate nekih pitanja ili komentara javite nam se, rado ćemo ih saslušati.

Možda će vam biti zanimljivi i sledeći članci:,

Komentari