O nama

Sajt poljolink.com je nastao radi promocije poljoprivrednih firmi i poljoprivrednih gazdinstava. Radeći na forumu poljoinfo videli smo da postoji stalna potražnja za informacijama vezanima za trgovinu u poljoprivredi. Međutim na tržištu su bile dostupne uglavnom reklame, što nije baš od koristi ljudima koji se bave poljoprivredom.

Da bi malo poboljšali situaciju kreirali smo poljolink.com kao direktorijum gde svako ko se bavi poljoprivredom može besplatno da se predstavi. Ko želi da se predstavi treba samo da kreira nalog i napiše nešto o firmi ili poljoprivrednom gazdinstvu..

Sam sajt je opremljen svime što se očekuje od direktorijuma, tu je mogućnost postavljanja opisa sa fotografijama, unošenje osnovnih podataka za firmu, kao i mapa da se lakše može videti gde se nalazi. Ukoliko ima nekih problema prilikom predstavljanja, korisnici uvek mogu da nam se jave da bi im pomogli.

Jedini uslov za predstavljanje na sajtu poljolink.com jeste da firma ima neke veze sa poljoprivredom. Trenutno se ne naplaćuje upis podataka, a ni u nekom narednom periodu se neće vršiti naplaćivanje.

poljoprivredni direktorijum
izvor – poljolink.com

 

Sajt se stalno usavršava što se tiče mogućnosti na njemu, ali je na samim korisnicima da informacije o svojim poljoprivrednim gazdinstvima i fimama drže u ispravnom stanju.

Zainteresovani smo za saradnju sa svima koji imaju neki predlog. Bez obzira da li je u pitanju, predlog, kritika, sugestija ili saradnja javite nam se preko kontakt forme.

Poljolink.com je osmislio i napravio tim “Tri zvezde” iz Apatina. Takođe isti ljudi rade i na njegovom održavanju i daljem razvoju.

Vejin M. Nikola

Tri zvezde

25260 Apatin